Pekka Linnainen Suomalais-virolaisia huomioita Estofennian kirjeenvaihtajalta

Kaikki blogit puheenaiheesta Sähkösavuke

Älysähkösavuke Joyetech eVic Primo Mini

Joyetechin eVic Primo Mini on ensimmäinen sähkösavukkeen akkurunko, jonka olen ostanut vain sen takia, että se on niin hieno. Noin vuosi sitten ostamani Smok SIDit ovat molemmat toimintakuntoisia ja vähemmän käytetyssä vain painonapista on syöpynyt messinki esille. Tosin enemmän käytetty on jo aika ruokottoman näköinen ja painonapin tuntuma ei ole yhtä napakka kuin parempikuntoisessa.

Vamo V6 sähkösavukkeen säätyvätehoinen akkurunko

Tätä kirjoitusta pitää nyt täydentää, koska molemmat vajaa vuosi sitten käyttöönottamani Vamot sanoivat sopimuksensa irti muutaman päivän sisällä lokakuun alkupuolella. Epäilen että niihin oli ohjelmoitu parasta ennen päivämäärä. Tilasin sitten 8.10.2017 samantyyppisiä Smok SID akkurunkoja kaksi kappaletta suoraan Kiinasta hintaan 11,47 €/kpl. Olen nyt käyttänyt niistä yhtä melkein pari viikkoa ja olen ihan tyytyväinen.

Sähkösavuke - Hyvät ja huonot laitteet pitkäaikaiskäytössä

Olen käyttänyt sähkösavukkeita jo yli kaksi vuotta ja sinä aikana moni laite on kulunut loppuun tai rikkoutunut. Hyvälaatuinen sähkösavuke kestää jatkuvaa käyttöä useita kuukausia, joka voi tuntua lyhyeltä ajalta, mutta käyttöympäristö on erittäin vaativa. Syöpyminen, mekaaninen kuluminen, iskut ja kolhut sekä karstoittuminen ovatkin yllättäen merkittävämpiä kuin litium-akkujen "väsyminen".

Julkaise syötteitä