Pekka Linnainen Suomalais-virolaisia huomioita Estofennian kirjeenvaihtajalta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kukkakisa

Reino voitti Kaijan kuvakisan

Reino otti komean voiton Kaijan kukka/kenkä kuvakisassa.

 

Reino 5 suositusta ja voittajaksi. Onnea voittajalle!

Kakkossijan jakavat Ana ja Margareta, molemmilla neljä suositusta.

Kisassa oli yhdeksän osallistujaa ja Tarja, Irja, Juho, Anmari ja Kaija sijoituivat jaetulle neljännelle sijalle kahdella suosituksellaan.

Kisan jumbo on haastajana kisaan lähtenyt Ari yhdella suosituksella.

 

 

Onnea voittajille, siilä me kaikki voitimme tässä kisassa ainakin itsemme.

 

 

 

Kaijan kuvakilpailun kooste

Hei kaikille.

kukkakisa alkaa olla paketissa, mutta paketti on vain kovin hajanainen. Vanhemmat avaukset, kuten Reinon yöllä tehty avaus ja päivällä jo kauas alemmaksi pudonnut ei aivan heti nouse enää suosittelijoiden hyppysiin.

Kaikista blogeista ei tiedä mitä siellä on suositeltu, koska niissä on paljon muutakin sisällään, kuin kilpailukuva. Tässä vaiheessa kisaa on vaikea sanoa mitään, koska kilpailun säännöt ovat alkujaan olleet hiukan haasteen tasolla.

Anmariskooli kukkakisaan

 

 

 

 

Reino ja Ari ovat jo omansa (kuva) julkaisseet, joten Anmari asettuu nyt alttiiksi. Kirjoitin tosin tänään Arin blogiin, että "Tämä tyttö ei tänään anna kenkää, huomenna jotain eetteriin lentää" tjs.  Aikomuksena oli laittaa tanssikengät taivutettuna, mutta mieli muuttui, kun löysin äitini luona tänään käydessäni lasikengän, jossa oli kukka, tosin tekosellainen. Löysin myös mariskoolin hänen kauniista tavaroistaan. Lainassa, lainassa ne on vain, siis minulla.

Julkaise syötteitä