Pekka Linnainen Suomalais-virolaisia huomioita Estofennian kirjeenvaihtajalta

Kaikki blogit puheenaiheesta HJK

Kun systeemi sakkaa ja prosessi polkee paikallaan – Bana Lehkosuo ulos!

 

Antti Muurinen ja Klubin nykydynastian perustukset

Katsoo asiaa miltä kantilta tahansa, on Helsingin Jalkapalloklubi kiistatta suomaisista jalkapalloseuroista se suurin ja kaunein. HJK:n viimeisimmän menestysdynastian perusti vajaa vuosikymmen sitten legendaarinen päävalmentaja Antti Muurinen, joka palautti Klubin Veikkausliigan kultakantaan pitkän kuivan jakson jälkeen vuonna 2009. Muurisen johdolla Klubi napsi neljä perättäistä Veikkausliigan mestaruutta ja loi dynastian, jota on ollut vaikea horjuttaa.

Palloilua

 

 

Olen pitänyt puolentoista viikon taukoa pallopeleistä satunnaisia eteen putkahtaneita klippejä lukuunottamatta, olo on yllättävän hyvä.

 

Rugbymatsin voi aina korvata lukemisella tai elokuvalla ja jalkapallon sijaan kuunnella poliittisia podcasteja tai äänikirjaa. Lyhyen kokeilujakson perusteella vieroitusoireita tai yleistä elämän huononemista ei moisesta seurannut. Jokaista hetkeä, ei tarvitse täyttää pomppivan pallon katsomisella.

 

Pörssilistautumisesta lisää potkua suomifutikseen?

Mitä yhteistä on italialaisella Juventuksella, saksalaiselle Dortmundilla ja skotlantilaisella Celticillä? Ne kaikki ovat pörssilistattuja jalkapalloseuroja. Halutessasi voit ostaa jalkapalloseuran osakkeita ja teoriassa vaikuttaa seuran omistajana seuran asioihin. Kauppalehden lehtijutun (3.6.2017) mukaan eurooppalaisten jalkapalloseurojen osakkeet ovat nousseet keskimääräistä paremmin.

Kotimainen Veikkausliiga matelee

Mestareiden liigassa eivät mestaruudet paljoa merkitse

Tänä vuonna on taas näkynyt hyvin, miten vähän Champions League edustaa alkuperäistä ajatustaan mestareiden liigana.

Oma vakituinen mestarijoukkueemme HJK pelaa Suomen sinivalkoisissa väreissä ja on kohdannut ensin 2. karsintakierroksella Latvian mestarin sekä 3. kierroksella Kazakstanin mestarin Astanan.

Julkaise syötteitä