*

Pekka Linnainen Suomalais-virolaisia huomioita Estofennian kirjeenvaihtajalta

Kaikki blogit puheenaiheesta Avioero

Aamulla oli kylmä

..mutta keskipäivällä jo +7 astetta. Siitä huolimatta minua paleli. Ystävällinen taksikuski laittoi pyynnöstäni istuinlämmittimen päälle., tosin en huomannut siitä olevan mitään apua,mutta kumminkin.

Minun oli mentävä erääseen paikkaan, jossa ihmiset istuivat pöytiensä ääressä täysin hiljaa. Eräs mies seisoi nurkassa puhumattomana ja katsoi alaspäin. Koko paikka tuntui jäätävältä; varaisinko matkan Malediiveille?

"Soitto on suruista tehty"

Eromusiikkia joka tuuttin täydeltä.  

Radiokanavien soittolistat  kertovat jättämisestä, jätetyksi tulemisesta, jättämisen suunnittelusta, lähtemisestä, pettämisestä, pettämisen suunnittelusta, eron suunnittelusta, erosta, ikävästä eron jälkeen.

Hoh, hoh huokaan ei helppoa.

Muutama mieslaulaja kaipailee sentään lapsiaan.

Niinhän sanoo vanha sananlasku " sydämen kyllyydestä suu puhuu" erot ovat tätä nykyä niin yleisiä ja ajankohtaisia monille ruuhkavuosia eläville.

Avioero ei ole maailmanloppu!

Kun menin naimisiin 11.10.2008 Tampereen Tuomiokirkossa, olin päättänyt että en ikinä petä vaimoani, enkä enää mene toista kertaa naimisiin.

Toisin kumminkin kävi. Nyt olen noin vuosi yhteisen avierohakemuksen ensimmäisen vaiheen jälkeen sitä mieltä, että ei edes avioliiton tarvitse kestää kuolemaan asti. Onneksi myös ex-vaimoni tämän taisi tajuta jo aiemmin, vaikka meillä molemmilla on ollut hiukan konservatiivinen suhtautuminen avioliittoa kohtaan.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä